Održan turnir pod maskama

U organizaciji KK Karoca, 11. veljače 2017. godine na Zagrebačkom hipodromu održan je turnir u preskakanju prepona. Na turniru je sudjelovalo 80-ak jahačkih parova.

Prvu nagradu za najbolju masku osvojila je Tara Damjan iz KK Varaždin ’95, drugo mjesto osvojio je Darko Juras iz KK Nikola Zrinski, treće mjesto osvojila je Tajana Mrazović iz KK Karoca, a četvrto Dina Kuiš iz KK Epona.

Na turniru su održane utakmice koje se boduju za 5. kolo Zimskog Karoca Talent Toura i 5. kolo Zimskog Karoca amater kupa.

U Zimskom Karoca Talent Touru nakon održanih 5 kola vodi Sara Cigić (KK Trajbar Team) s 32 boda, slijedi ju Lana Marjanović (KK Zagreb) s 27 bodova, dok trenutno treće mjesto zauzima Lucija Penić (KK Juraj) s 24 boda.

U Zimskom Karoca Amater kupu trenutno uvjerljivo vodi Kim Zošak (KK Sokol Dupci) s 40 bodova, slijede ju Krešimir Zajec (KK Zagreb) i Darko Juras (KK Mirnovec) s osvojenih 25 bodova.

Finale Zimskog Karoca Talent Toura i Zimskog Amater kupa održati će se 11. ožujka, također u hali za jahanje Zagrebačkog hipodroma.

 

 

 

Karoca tim odličan u Magna Racinu

Članovi KK Karoce na halskom turniru u preskakanju prepona održanom proteklog vikenda (27.-29. siječnja 2017.) u austrijskom konjičkom centru Magna Racino ostvarili su niz zapaženih uspjeha.

  • Laura Dragičević osvojila je prvo mjesto u utakmici visine 1,35 m (akumulator), te peto mjesto u standardnoj utakmici visine 1,35 m.
  • Filip Jadrijević  osvojio je jedno treće i jedno četvrto mjesto u utakmici visine 1,25 m.

Na natjecanju su još sa zapaženim rezultatima sudjelovale Nina Madirazza i Vernalis Dokuzović.
Rezultate možete pogledati na službenim stranicama centra.