I. kolo Kaoca Zimskog Kupa

U subotu, 11. studenog 2017. godine s početkom u 10:00 sati, u hali Zagrebačkog Hipodroma održati će se I kolo Zimskog Karoca Kupa.
Kup se održava s sastoji od četiri kola i finala a održati će se po sijedećem rasporedu:

1. kolo – 11. studeni 2017. godine
2. kolo – 09. prosinca 2017. godine
3. kolo – 20. siječnja 2018. godine
4. kolo – 17. veljače 2018. godine
Finale – 10. ožujka 2018. godine

Natjecatelji se u kupu natječu u dvije odvojene kategorije:

  1. Karoca Zimski Talent Tour – natjecatelji koji posjeduju licencu S1 i rođeni 2001. godine i mlađi
  2. Karoca Zimski Amater Kup – natjecatelji koji posjeduju S1 i S2 licence

U organizaciji KK Karoca održano natjecanje u eventingu

U organizaciji našeg kluba, nakon petnaestak godina neaktivnosti, održano je natjecanje u konjičkom višeboju / eventingu.
Natjecanje je održano kao trodnevni događaj, prvi dan održana je utakmica u dresurnom jahanju na kojoj su natjecatelji pokazali svoje dresurne vještine.

Drugi dan, a svakako i najzanimljiviji bilo je natjecanje u Cross Country vještini na novoizgrađenoj natjecateljskoj stazi na Zagrebačkom hipodromu, jedinstvenoj stazi u ovom dijelu Europe.

Trećeg dana natjecanja održana je utakmica u preponskom jahanju na visini prepona 0,90m.

Pobjednik natjecanja je slovenac Vivod Domen, dok je drugo i treće mjesto zauzeo također slovenac Dejan Strgar s dva različita konja.

Treba napomenuti da pobjednici natjecanja imaju značajno iskustvo na međunarodnim natjecanjima u eventingu i bili su vrlo zadovoljni organizacijom i Cross Country stazom na Zagrebačkom Hipodromu.

Na slijedećem linku možete vidjeti što pišu dnevne novine o ovom događaju:

 

1. kolo Karoca GP serije i Karoca Dressage Cupa

Održava se 08. i 09. travnja 2017. godine na Zagrebačkom Hipodromu.

Karoca dresurni kup organizira se u dvije kategorije:

  • Karoca Dressage Cup u kategoriji utakmice M u kojem se natječu natjecatelji s licencama D-3 i D-4
  • Karoca Dressage Talent Tour u kategoriji utakmice A u kojem se natječu natjecatelji s licencama D-1 i D-2 rođeni 2001. godine i mlađi.

Natjecanje će se odvijati kroz tri kola i finale, a najveća novina je da su sva kola i finale dvodnevna natjecanja.

Podatke o načinu bodovanja i ostalim detaljima možete pronaći u PROPOZICIJAMA natjecanja.

Naš tim u Magna Racino

Ovaj vikend članovi Karoca tima u sastavu Andrija Hrgović, Laura Dragičević, Nina Madirazza i Filip Jadrijević nastupili su na nacionalnom turniru u preskakanju prepona u konjičkom centru Magna Racino.

U snažnoj konkurenciji osamdesetak natjecateljskih parova u utakmici visine 1,30 m Nina Madirazza i GRAPA VAN CONYNENBERG osvojili su treće mjesto, Filip Jadrijević i DAVITA osvojili su sedmo mjesto prošavši parkur bez kaznenih bodova.

Piše: Antun Baković

Održan turnir pod maskama

U organizaciji KK Karoca, 11. veljače 2017. godine na Zagrebačkom hipodromu održan je turnir u preskakanju prepona. Na turniru je sudjelovalo 80-ak jahačkih parova.

Prvu nagradu za najbolju masku osvojila je Tara Damjan iz KK Varaždin ’95, drugo mjesto osvojio je Darko Juras iz KK Nikola Zrinski, treće mjesto osvojila je Tajana Mrazović iz KK Karoca, a četvrto Dina Kuiš iz KK Epona.

Na turniru su održane utakmice koje se boduju za 5. kolo Zimskog Karoca Talent Toura i 5. kolo Zimskog Karoca amater kupa.

U Zimskom Karoca Talent Touru nakon održanih 5 kola vodi Sara Cigić (KK Trajbar Team) s 32 boda, slijedi ju Lana Marjanović (KK Zagreb) s 27 bodova, dok trenutno treće mjesto zauzima Lucija Penić (KK Juraj) s 24 boda.

U Zimskom Karoca Amater kupu trenutno uvjerljivo vodi Kim Zošak (KK Sokol Dupci) s 40 bodova, slijede ju Krešimir Zajec (KK Zagreb) i Darko Juras (KK Mirnovec) s osvojenih 25 bodova.

Finale Zimskog Karoca Talent Toura i Zimskog Amater kupa održati će se 11. ožujka, također u hali za jahanje Zagrebačkog hipodroma.

 

 

 

Karoca tim odličan u Magna Racinu

Članovi KK Karoce na halskom turniru u preskakanju prepona održanom proteklog vikenda (27.-29. siječnja 2017.) u austrijskom konjičkom centru Magna Racino ostvarili su niz zapaženih uspjeha.

  • Laura Dragičević osvojila je prvo mjesto u utakmici visine 1,35 m (akumulator), te peto mjesto u standardnoj utakmici visine 1,35 m.
  • Filip Jadrijević  osvojio je jedno treće i jedno četvrto mjesto u utakmici visine 1,25 m.

Na natjecanju su još sa zapaženim rezultatima sudjelovale Nina Madirazza i Vernalis Dokuzović.
Rezultate možete pogledati na službenim stranicama centra.